Vi kontakter deg gjerne!

Fyll inn skjemaet, så kontakter vi deg ved første anledning.

Av: Andreas S. Christensen

Vi søker advokatfullmektig

Vi søker etter advokatfullmektig med kunnskap om eller særlig interesse for insolvens, restrukturering, konkurs, arv og skifte samt fast eiendom. Den rette kandidaten vil i tillegg kunne få andre oppgaver innen firmaets arbeidsområder.

Vi søker etter en person med et sterkt personlig engasjement, med stort fokus på egen leveranse, men også med evne til å arbeide i team. Som person er du handlekraftig, effektiv, selvstendig og har god arbeidskapasitet. Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, også på engelsk. Kandidaten bør ha gode eksamensresultater. Vi oppfordrer både nyutdannede og de med noen års relevant arbeidserfaring til å søke.

Vi kan tilby: - En spennende og selvstendig stilling som advokatfullmektig i et advokatfirma i vekst. - Gode muligheter for prosedyreoppdrag. - Konkurransedyktige betingelser. Vi har et trivelig arbeidsmiljø og holder til i moderne lokaler sentralt i Sandvika, tett på offentlig kommunikasjon. Spørsmål om stillingen rettes til advokat Ida K. Pettersson (tlf. 90 58 30 15 eller 67 52 23 23). Søknad med CV sendes per e-post til ikp@kco.no.

 

06.03.2018 | 6BBB5A90-7102-11E2-AA8F00188BF719F9